Hitta till våra gym

CENTRUMVÄGEN 7 (gullänget)

Välkommen till vår 600 kvm stora anläggning som ligger på Hägglundsområdet. Här finns handplockad utrustning från Gymleco, LK, Thor Fitness och Hammar Strength,

Ingång är snurrgrinden vid parkeringen vid de två padelbanorna. 

StarGym i Gullänget är vårat första gym som vi öppnade i början på 2021 i Ö-vik och det ligger oss varmt om hjärtat. Gymmet är ansluten till våran padelhall StarPadel med en grym atmosfär. 

Här erbjuder vi försäljning av kosttillskott under bemannade tider och vi har även vendingmaskiner som säljer dryck och snacks. 

Vi har två våningar på gymmet, den nedre våningen har en fin maskinpark med fria vikter medans övervåningen en stor funktionell yta.

Gymmet är öppet 24/7 året runt och i medlemskapet ingår även fri parkering.

NÄTRAGATAN 28 (bjästa)

Beläget i centrala Bjästa på Nätragatan 28 ligger
StarGym.

Rakt över gatan finns Ica där du kan köpa din lunch. Värm denna i micro och ta igen dig efter din träning i vår lounge.
En anläggning på ca 700kvm som har allt för din träning där du även efter ett härligt träningspass kan återhämta dig i vår bastu.
 
Vid entrédörren finns även skylt med QR-kod samt webbadress som scannas eller besöks för registrering och köp av engångsträning. Efter slutförd registrering samt betalning anländer ett sms med kod som fungerar för ett inlogg under samma dygn som köptillfället.
 
Gymmet är öppet 24/7 för dig som är medlem och du checkar enkelt in via vår app på alla våra anläggningar.
 

Välkommen till vår 756 kvm stora anläggning som ligger mitt i Ö-viks startskärna. Här finner du en maxad maskinpark med handplockad utrustning från Hammer Strenght, Eleiko, Hoist, Cybex, Life Fitness, Gym Leco, Matrix, Casall Pro, 3 Squat racks, 4 Lyftarpodium, Eleiko Skivstänger, Eleiko friavikter upp till 60kg. 6 löpband, 3 Stairmasters, 2 Crosstrainer, 2 Spinningcycklar, Roddmaskin och mycket mer.

StarGym i City öppnade för första gången sina dörrar i slutet på 2022 och ligger i anslutning till Diléns Gourmandis. Bemannade öppettider på gymmen hittar du på våran hemsida. Gymmet är öppet 24/7 dygnet runt året om för medlemmar och i medlemskapet ingår även fri parkering. Parkering är framför ingången till Diléns.

Här erbjuder vi försäljning av kosttillskott under bemannade tider och vi har även vending maskiner som säljer dryck och snacks dygnet runt.

Provträna? 

Vi erbjuder engångsträning dygnet runt även under obemannade tider, du skannar enkelt våran QR-Kod vid entrén för att ha tillgång till träning när det passar dig. 

Come as you are. 
Leave as a Star.