Vanliga frågor

 • Om du har friskvård via Epassi: Ta kontakt med oss via telefon eller titta in under bemannad tid så hjälper vi dig att genomföra ett köp av valt medlemskap. Eller gör köpet i appen och kontakta oss i efterhand för registrering.
 • Om du har friskvård via Benify: Gör beställning av ett medlemskap i ditt inlogg hos Benify, ta sedan kontakt med oss för registrering.
 • Om du är anställd hos Örnsköldsviks kommun: Via Epassi kundportal hittar du förmånligt pris på årskort hos oss på StarGym i Örnsköldvik.
 • Om du är anställd hos Sundsvalls kommun: Ta med din påskrivna friskvårdsblankett in till oss så hjälper vi dig. Du är då berättigad till ett års medlemskap hos oss.
 • Om du är anställd hos Timrå kommun: Ta kontakt med oss via telefon eller titta in under bemannad tid så hjälper vi dig. Du som anställd på Timrå kommun är berättigad ett års medlemskap om du har fullt friskvårdsbidrag.
 • Om du har friskvård via Wellnet: Lägg din beställning i ditt inlogg hos Wellnet, ta sedan kontakt med oss för registrering.
 • Ladda först och främst ner vår app, Stargym, du hittar den i App store och i Playbutiken.
 • Efter att du laddat ner appen startar du den, gå sedan till Konto.
 • Ange ditt personnummer med 12 siffror och begär engångskoden, koden kommer på sms till det telefonnummer du angett vid registreringen av ditt medlemskap så se till att det blir rätt. Om du angett ett felaktigt telefonnummer ta kontakt med oss så ändrar vi det på din profil.
 • När du angett koden du fått på sms och klickat på Logga in så behöver du hitta menyn, på iPhone ligger menyn som en rad längst ner på skärmen och på Android hittar du menyn, efter att du klickat på pilen uppe till vänster, längst upp till höger (de 3 prickarna). Gå till menyn som heter Incheckning.
 • Första gången i denna meny blir du tillfrågad att tillåta appen använda sig av Bluetooth och Platstjänster, detta måste då godkännas för att appen ska fungera vid inpassering.
 • Står du i närheten av någon av våra dörrar så kommer den söka upp den/de och namnet på dörren/dörrarna visas i menyn. Intill namnet finns en knapp som du klickar på för att låsa upp dörren.
 • Voila! Du är redo för ett träningspass!
 • Ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Du behöver då köpa ett nytt kort av oss, dessa kostar 300:-.
 • Vill du inte ta kostnaden nu utan vänta tills uppsägning av ditt abonnemang blir aktuellt? Då tar du kontakt med oss och ber oss aktivera appen för inpassering åt dig så kan du fortsätta träna som vanligt.
Ja, du får tillgång till samtliga anläggningar på alla våra medlemskap.

För att träna på egen hand behöver du som kund vara minst 13år. För att träna i målsmans sällskap behöver du vara 11år, du tränar då i sällskap med målsman men har ditt egna medlemskap och går in på egen hand.

Vi försöker alltid debitera första gången den 27 varje månad om det inte infaller på en helgdag. Därefter gör vi ytterligare tre försök de nästkommande tre vardagarna. Dessa datum kan vi inte ändra på.

Om det saknas täckning kommer vi att skicka ut en påminnelse, med en påminnelseavgift på 60 kronor. Om betalningen inte registreras hos oss inom angivet datum kommer ärendet att överlämnas till inkasso. För frågor om påminnelser eller inkassohantering, vänligen kontakta Preventia Finans på telefonnummer 031-10 20 00.

Har du ett avtal hos en annan kedja kommer du in till oss med uppsägnings papper och träningskort. Du får max ha 3 månader kvar hos den andra kedjan. Du tränar då kostnadsfritt hos oss fram tills ditt avtal gått ut hos den andra anläggningen.

Våra autogirokort har ingen fastställd bindningstid men 3 månaders uppsägningstid. Det är viktigt att notera att vid tecknande av ett kampanjkort kan det förekomma en bindningstid på upp till tolv månader.

300:- är den årliga årsavgiften som dragits och det dras en gång per år från den dagen du blivit medlem på något av våra autogiro medlemskap.

För att på enklaste vis säga upp ditt abonnemang kan du använda dig av kontaktformuläret här och skicka en uppsägning till oss innehållandes Namn, Personnummer och meddelande om uppsägning.