Tillbaka

Var?

Här befinner vi oss i Sundsvall:

 

Köpmangatan 14 (EDGE GYM)
Gymmet på Köpmangatan 14 är då den största och första anläggningen i raden av Star Gym som har öppnat. Här lades grunden och gymmet öppnades 26 Maj 2012. Här sker den största delen av all inskrivning. Här finns även 2 solarium.
15 Mars 2017 sadlade denna anläggning om och blev EDGE GYM! För mer information om EDGE GYM klicka här
Gymmet är öppet 24/7 för dig som är medlem.

Storgatan 57
Detta är då nummer 2 inne i Sundsvall. Här är halva gymmet fria vikter och halva gymmet maskiner. Många studenter hittar hit då det är nära till Mittuniversitetet och till många studentbostäder. Här är det ingen bemanning så det är endast du som medlem som kommer in här. Är du intresserad av att testa på här? Kom till oss på Köpmangatan 14 så får du låna en tagg mot deposition (100:-) som du lämnar tillbaka dagen efter.
Denna anläggningen har INTE 24/7, här öppnas det kl. 06.00 och stänger 21.00.

Affärsgatan 18 (Kvissleby)
Aldrig har vi haft så stort intresse inför en nyöppning, här i Kvissleby har vi blivit mottagen med öppna armar! Gymmet är fullt utrustat med en generös maskinpark och fria vikter. Även hjärtat tillsammans med konditionen kan få sin träning här med bra utbud på konditionsmaskiner.
Här finns personal att träffa 2 dagar i veckan ett par timmar per dag om man har frågor eller funderingar, annars går det så klart lika bra att kontakta oss per telefon eller via mail som vanligt.
Gymmet är öppet 24/7 för dig som medlem.

KONTAKTA OSS

För frågor angående autogiro, priser eller andra frågor angående medlemskap ring Micke (072 500 46 00) För övriga frågor ring Stefan (070 310 16 73)